Teknoloji

Epic Games Hafta Sonu Öne Çıkan İndirimli Oyunlar

 
Steam’in karşısında Türk Lirası desteğiyle PC oyuncularına hizmet veren Epic Games, şu anda bazı popüler oyunları indirimli fiyatlarla bizlere sunuyor. Bu hafta sonu boyunca pek çok oyuna çok düşük fiyatlara erişebilir, kütüphanenizi daha da genişletebilirsiniz. Öte yandan haftanın ücretsiz oyununu da kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
 
Bu listemizde mutlaka ana oyunlara yer vereceğiz ve bu oyunların bazı detaylarından bahsedeceğiz. Şimdi listemize geçelim:
 
– SANAYİ (19,80 TL)
 
 
 
Çarpıcı ortamlara sahip olan oyunda Berlin bölgesine doğru ilerliyoruz ve burada güçlü bir mücadeleye girişiyoruz. Oyun şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 19,80 Türk Lirası fiyatla satışa sunuluyor ve oldukça ucuz bir formda karşımıza çıkıyor. Oyunda kullanabileceğimiz yakın dövüş ve menzilli savaş silahları mevcut. Bu silahları dilediğiniz şekilde kullanabilir ve karşınıza çıkan robot düşmanları yok etmeye çalışabilirsiniz. Burada elinize bir balta, bir makineli tüfek alabilir ve böylece dilediğiniz aksiyon şemasıyla düşmanları alt etmeye başlayabilirsiniz.
 
Bağımsız bir grubun bizlere sunduğu bu oyundan beklentinizi yüksek tutmamanız daha doğru olacaktır. Çünkü geliştirici gruba göre hikaye kısmı yaklaşık 4 saatlik bir süreyi kapsıyor ve burada bize derinlemesine bir hikaye içeriğinin aktarıldığını belirtebiliriz. Hikaye odaklı bu yapımda yer alırken birinci şahıs kamera bakış açısıyla nişancı aksiyon deneyimine adım atıyor ve güçlü düşmanların yanında burada yerimizi alıyoruz. Oyunda farklı türde düşmanlarla karşılaşıyoruz, bu düşmanların bize nasıl farklı şekilde saldırdığını deneyimleyebiliyoruz ve burada atmosferin biraz gergin olduğunu hissedebiliyoruz.
 
Arka planda oyun müzikleri eşliğinde kendimizi bu dünyaya kaptırdığımız yapım, 1989 yılında geçiyor ve Almanya’yı ikiye bölen o dönemi yaşamaya hazırlanıyoruz. Bildiğiniz gibi tarihi gerçekliğe baktığımızda Almanya iki farklı bölge olarak karşımıza çıkıyor ve bu durum oyunda bize doğrudan aktarılıyor. Doğu Berlin’in bulunduğumuz kısmında kapalı bir araştırma tesisinde bir adamın kaybolmasını deneyimleyebilir ve aynı zamanda orada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliriz. Adamın kaybolduğu sırada bir veda mektubunun da orada olduğunu görüyoruz ve tüm çabalarımıza rağmen bu veda mektubunu alamıyoruz. Ancak burada farklı olayların yaşandığını düşünüyoruz.
 
 
 
Bu olayları ortaya çıkarmak ve aynı zamanda duvar yıkılırken Berlin bölgesinde neler olup bittiğini görmek için bize gerçekten çok güzel bir ortam sunuyor, bir yandan da bu sanayileşmiş bölgede yaklaşık 4 saatlik bir deneyime girişiyoruz. Arama çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı, bu süreçte farklı bölgelere doğru ilerlemeye başlıyor, karanlık sırları ortaya çıkarmaya ve arkamızda pusuda bekleyen birçok düşmanı ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Kısaca özetlemek gerekirse oyunda ilgi çekici ortamlar ve kısa hikaye içerikli bir yapıyla karşılaşabiliyor, nişancı ve aksiyon unsurlarıyla oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız oyunu satın almanın tam zamanı diyebiliriz. Çünkü oyun gerçekten çok ucuz ve oyunu chiplerden bile daha ucuza alabiliyoruz. Oyunun normal fiyatı pek değerli değil ancak yine de bu oyuna daha ucuz haliyle sahip olmak istiyorsanız oyunu hemen satın alabilir ve Epic Games kütüphanenizi genişletebilirsiniz. Listemizde bu oyunun dışında daha ilgi çekici bağımsız yapımlar da yer alıyor. Bu oyunları da aşağıda görebilirsiniz.
 
– Korku Adası (23 TL)
 
 
Korku dolu ortamlarıyla karşımıza çıkan Korku Adası, Epic Games indirimleri kapsamında 23 Türk Lirası fiyatla satışta. Oyun içerisinde yaşadığımız travmalara direkt olarak geçiş yapabiliyor, bağımsız bir korku deneyimi ile korkunun farklı biçimleriyle yüzleşebiliyor, kaygı dolu anları birinci şahıs kamera perspektifinden doğrudan deneyimleyebiliyoruz.
Bildiğiniz gibi korku oyunlarında fon müziği ve ritimler çok önemlidir. Bu oyunda ortamlara girip etrafı keşfetmeye çalışırken müziği ve gerilim odaklı atmosferi doğrudan hissedebiliyoruz.
Oyunun içinde olduğumuz sürece farklı bir şekilde ilerlemeye çalışıyoruz ve meslektaşlarımızın birer birer ortadan kaybolmasını deneyimleyebiliyoruz. Asıl amacımız buradaki meslektaşlarımızı bulup başlarına ne geldiğini öğrenmek. Ana karakterimiz ile ilerledikçe dehşet verici bölgeyi keşfetmeye çalışıyoruz, adayı istediğimiz gibi keşfederken farklı unsurlarla karşılaşabiliyoruz, ayrıca buradaki canavarlara da dikkat etmemiz gerekiyor.
Canavarlar ortaya çıktığında onlardan kaçmak için elimizden geleni yapıyoruz, bir yandan da etrafımızdaki notları bizzat inceleyip okumak zorundayız.
Diğer kaygı oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da çevreden çeşitli ipuçları ve notlar buluyoruz. Bu notlar sayesinde hikayenin devamında bize sunulanlar hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz gibi, çeşitli detay ve ipuçlarına da bu notlar aracılığıyla ulaşabiliyoruz.
Canavarlara ve yaratıklara dikkat etmemiz gereken bu yapımda bir yandan da meslektaşlarımızı bulmak, arka planda bıraktıkları notları bulmak için elimizden geleni yapıyoruz ve onlarla birlikte bu yolculuğa her yerden devam edebiliyoruz. biz ayrıldık.
Hikâye aslında oldukça kolay ancak dehşet verici unsurların sunulması ve oyun içinde oynadığımız süre boyunca o atmosferin aktarılması elbette kaygı severlerin oyuna giriş yapması için önemli faktörler.
 
 
Meslektaşlarımızla neler olup bittiğini öğrenmeye çalıştığımız ve arama kümesine ne olduğunu görmeye başladığımız üretimde, adanın diğer bölgelerine giderken kendimizi her zaman karanlık atmosferlerin içinde bulabiliyor ve bunu kullanmaya çalışıyoruz. Bu karanlık atmosferlerden çıkmak için farklı türde aydınlatma elemanları burada.
Bir yandan farklı nesneleri elimizde tutabilir, kullanabilir, bir yandan da gerilim dolu atmosferlerde kendimizi kaybedebiliriz. Ana karakterimizle ilerlediğimiz yapım sürecinde gizemli bir ortamla karşılaşabiliyoruz ve bu ortamdaki gizemleri ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapmak üzere yola çıkıyoruz.
Tek oyunculu yapıda “Hikaye” adı verilen bir temelle de karşılaşabiliyoruz ve tabii ki arama grubuyla bağlantımız aniden kesilince burada yalnız kalıyoruz.
Genel olarak özetlemek gerekirse bu oyun diğer korku oyunlarındaki yapıya benzer tüm özelliklere sahiptir. Kaygılı ortamlara geçtiğimiz, adanın farklı yerlerini keşfettiğimiz ve aynı zamanda etrafımızdaki notları okuduğumuz yapımda hayatta kalmanın ne demek olduğunu öğrenmeye çalışıyor ve yolumuzu aydınlatmak için elimizden geleni yapmak üzere yola çıkıyoruz. karanlık atmosferler.
Bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyun 23 Türk Lirası karşılığında satışa sunuluyor ve oldukça ucuz bir yarışmaya katılarak Epic Games kütüphanenizi genişletebilirsiniz.
Bir yandan orta sahneler ve bazı diyaloglarla oyunun ana hikayesi bize aktarılıyor, diğer yandan notalar aracılığıyla hikayeyi ilerletebiliyoruz.
 
– DNF Düellosu (199,60 TL)
 
 
 
Anime temasına sahip olan ve bizi bir dövüş aksiyonu deneyimine sürükleyen bu yapım, bambaşka bir dövüş sistemiyle karşımıza çıkıyor. Oyunda farklı kişilik ve yeteneklere sahip karakterler ve savaşçılarımız olabiliyor. Geliştirici ekibe göre oyunda 16 farklı karakterden birini seçip rakiplerimizi kendi kurnazlığımızla yenmeye çalışabiliyoruz. Oyunda bulunduğumuz süre boyunca her karakteri tek tek denemeye çalışıyoruz ve kendimize uygun bir karakter bulduktan sonra o karakter üzerinde ustalaşmaya çalışabiliyoruz. Dolayısıyla her oyuncu oyunda farklı bir deneyim kazanabilir ve farklı kombolar ile oyunda ilerleyebilir.
Yapım, farklı arenalara geçiş yapabileceğiniz ve ilgi çekici modlarda yer alabileceğiniz çevrimiçi modlar, yerel modlar, deneme modları ve daha fazlasını içeriyor. İngilizce, Korece, Japonca ve basitleştirilmiş Çince dillerinde mevcut olan bu oyunda yukarıda da belirttiğimiz gibi farklı yeteneklere sahip karakterlere bürünebilir ve hikaye modunda kendinizi keyifli bir hikayenin içinde görebilirsiniz. Parable modu ile arka planda hikayeyi deneyimleyebilir, burada neler olup bittiğini görebilir, oyun dünyasında nasıl bir yapıya sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Bunun dışında oyunda geçireceğiniz süre boyunca hikaye modu kapsamında farklı karakterleri deneyebilir, hangi karakterlerin nasıl bir yapıya ve özelliklere sahip olduğunu görebilir ve burada daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.
 
 
Öte yandan hayatta kalma modunda ise elbette karşınıza çıkan düşmanları ve savaşçıları ortadan kaldırabiliyorsunuz ve ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Elbette bu tür oyunlarda öncelikle hangi karakterlerin nasıl bir yapıya sahip olduğunu, ne tür hareketler sergilediklerini öğrenmek çok önemli. Sonrasında bu karakterlerin kontrolünü elinize alıp usta olma yolunda ilerleyebilirsiniz. Bunun dışında elbette karşınıza çıkan karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğunu da öğrenebiliyor ve buna göre kendinizi savunup onların saldırılarını yenebiliyorsunuz.
Favori karakterleriniz ile katıldığınız yapımda çeşitli sınıflardan karakterler karşımıza çıkıyor ve bu karakterleri oyun içerisinde dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Oyun aynı zamanda oyunculara meydan okuyabileceğiniz ve kendinizi çevrimiçi derecelendirme modunda bulabileceğiniz bir sistemi de içeriyor. Bu sistem sayesinde hem kendinizi geliştirebilir hem de gerçek oyuncularla doğrudan rekabet ettiğinizi görebilirsiniz. Geliştirici gruba göre oyunda 8 farklı mekan bulunuyor. Bu yerler arasında Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Ghent City of God, Saint Horn, Zelva ve Harabeler bulunmaktadır.
 
 
Gidebileceğimiz bu mekanlar içerisinde dilediğimiz gibi hareketli atmosferlere geçebilir, bu arenaların farklı formlardaki görünümlerini ortaya çıkarabilir ve burada ek hikaye içerikleri ile kendimizi geliştirebiliriz. Bunun dışında oyunda kişiselleştirme sistemlerinin de bulunduğunu belirtebiliriz, oyuncu profilimizi kişiselleştirebiliyor, galeriden özel duvar kağıtları seçebiliyor, ayrıca farklı efekt ve seslerle oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunlarla hem kendimizi farklı yorumlayabiliriz hem de bu bağlamda kendi kişiselleştirmelerimizi açabiliriz.
Bu nedenle eğer bu dövüş oyunlarını seviyorsanız ve anime tarzı yapıya sahip bir oyuna geçmek istiyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyun, yukarıda da belirttiğimiz gibi Epic Games kapsamında 199 Türk Lirası karşılığında satışa sunuluyor.
 
– Cennet Adası (38 TL)
 
 
 
Hayatta kalma mekanikleriyle ön plana çıkan ve şu sıralar Epic Games’in öne çıkan indirimleri arasında yer alan Eden Island, 38 Türk Lirası fiyatla satışta. Oldukça uygun fiyata gelen bu yapımı hemen satın alıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Bu sayede Epic Games kütüphanenizi daha da genişletebilirsiniz. Bağımsız bir geliştiricinin bizlere sunduğu bu yapımda tabii ki üst düzey grafik ve animasyon tarzı benimsenmemiş, beklentilerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz. Beklentilerinizi düşük tutmanızda fayda var diyebiliriz.
Beklentilerinizi dizginledikten sonra ilginç ortamlara dalacağınız bu yapımda hayatta kalmaya çalışacaksınız. Diğer hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi bu oyun da aynı hayatta kalma mekaniğine sahiptir. Ve bu mekanikler arasında silah üretimi, avcılık, çiftçilik, inşaat, yeme-içme ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bu detaylarla birlikte oyunun kapsamının daha da genişlediğini ve genişlediğini söyleyebiliriz.
Adadayken ilginç bir hayatta kalma mücadelesine adım atabileceğimiz bu yapımda başka canlılarla da karşılaşabiliyor, hatta kanguruların da burada olduğunu görebiliyoruz. Tarım sistemiyle kendi bölgemizi kurabileceğimiz, kendi yeme-içme sistemimizi entegre edebileceğimiz, üretimde bunun gerçekten güzel bir deneyim olduğu söyleniyor.
Burada karakteri hayatta tutmak için sadece çiftçilik sisteminin değil bazı mekaniklerin de ön planda olduğunu görebiliyoruz. Diğer oyunlarda olduğu gibi karakterin hayatta kalmasına katkı sağlayan yeme-içme, susuzluk, yorgunluk ve daha fazlası burada da bizlere sunuluyor. Tabi bunların hepsine dikkat etmemiz gerekiyor ve bunlara dikkat ederek karakterimizin hayatta kalma şansını daha da arttırabiliriz.
 
 
Öte yandan oyunda kendi bölgemizi kurabileceğimiz simülasyon unsurları da bulunuyor. Bu simülasyon unsurlarıyla kendi alanımızı dekore edebilir, geliştirebilir, tarım yapabilir, tarım sistemiyle birlikte çeşitli mahsulleri hasat edebilir, kendimize bir şehir, hatta bir konak inşa edebiliriz. Dolayısıyla oyunun gerçekten ilgi çekici simülasyon ve inşa mekaniklerine sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Tarım sistemi ve kendi bölgemizi kurma sistemi dışında tabi ki kendi evimizi de yapabiliyoruz, bu evde dilediğimiz gibi ısınabiliyoruz, kendi duvarlarımızı, mobilyalarımızı kendimiz yapabiliyoruz. Hazır buradayken bu sistemle kendi odamızı düzenleyebilir, yapı mekaniklerine özgürce geçiş yapabiliriz, diğer yandan oyunda bir de balık tutma mekaniğinin bulunduğunu söyleyebiliriz.
Balıkçılık mekaniği ile elbette denizde deniz balıklarını yakalayıp, pişirip yiyebiliyoruz, aynı zamanda ticari sistem içerisinde ortadaki yerli halkla da ticaret yapabiliyoruz. Bunun dışında bu ticari sistem sayesinde balıklarımızı ve diğer avladığımız balıkları adadaki yöre halkına satabiliyoruz. Bunun dışında burada madencilik sistemleriyle birlikte tekrar madencilik yapabileceğimiz, kaynak alıp satabileceğimiz bir sistemin de bulunduğunu söyleyebiliriz.
Elbette burada bir envanter sistemi var ve envanter sistemiyle birlikte kendi kaynaklarımızı organize edip daha ileri düzeyde işleyebiliyoruz. Bu sistemde ayrıca farklı silahlar üretebiliyor, yaşam malzemeleri satın alabiliyoruz.
 
 
Oyunda gerçek zamanlı hava durumu olduğundan bahsedebiliriz ve bu gerçek zamanlı hava durumu ile dilediğimiz gibi farklı bölgelere doğru hareket edebiliyoruz ve tek bir yerde gündüz iken denemeye çalışırken gece olduğunu fark edebiliyoruz. başka bir yere ulaşmak için. Tropikal adayı deneyimlemeye başladığımız yapımda gerçekçi bir deneyime yer veriliyor ve eksiksiz hayatta kalma unsurları bizlere sunuluyor.
 
Tüm bu sistemlerin dışında üretimde yukarıda bahsettiğimiz gibi adanın etrafında dolaşabileceğimiz ve ilginç mekaniklerle de karşılaşabileceğimiz hava olaylarının da bulunduğunu belirtebiliriz. Yukarıda anlattığımız gece-gündüz sisteminin dışında burada bir de hava durumu sistemi bulunmaktadır. Gerçekçi 3D gökyüzü sistemi ile ilginç bulutlarla karşılaşabilir, bu bulutların aynı anda üzerimize yağmur getirdiğini deneyimleyebiliriz, diğer yandan rüzgarların aniden ortaya çıktığını ve fırtınaların da burada olduğunu söyleyebiliriz.
Güneşli havanın bulutlu havayla harmanlandığı ve havanın sürekli değiştiği bu üretimde elbette kendimizi bu hava durumuna göre ayarlamamız çok önemli. Aslında bu tür dinamiklere sahip olmak hayatta kalma oyunlarının vazgeçilmez detayları arasında yer alıyor. Bu sistemler sayesinde her türlü zorlu hava koşuluna kendimizi hazırlayabiliyor ve böylece hayatta kalma deneyimini daha da özelleştirebiliyoruz.
 
Geliştirici ekibe göre oyunda ilginç bir yapay zeka da bulunuyor. Elbette deniz hayvanlarından kara hayvanlarına kadar çok çeşitli karakterlerin dinamik yapay zekaya sahip olması buradaki gerçekçiliği artıran unsurlar arasında yer alıyor. Yine gruba göre burada yer alan yüksek kaliteli ve gerçekçi modeller ile oyunda keyifli bir hayatta kalma deneyimi yaşayabiliyoruz ve bu modellerin dışında animasyonların da dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.
Tüm bu unsurların dışında bitkilerin de burada olduğundan bahsedebilir ve bu bitkilerin doğa ile iç içe olduğunu deneyimleyebiliriz. Ayrıca gerçekçi rüzgar simülasyonu ile bitkilerin rüzgarın estiği yöne göre hareket ettiğini görebilir ve buna göre kendilerine özgü animasyonlara sahip olduklarını söyleyebiliriz.
 
 
Oyunda gece-gündüz döngüsü ve dinamik hava koşullarının yanı sıra okyanus sisteminin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Zengin ve su altı ekolojik sistemlerine yer verdiğimiz yapımda bu su altı sistemi ile buraları keşfetmeye çalışıyoruz, tuhaf deniz hayvanları ile burada yerimizi alabiliyoruz, gerçekçi okyanus suları ile oyunda ilginç su atmosferleriyle karşılaşabiliyoruz. simülasyon ayrıntıları.
Oldukça hoş bir yapıya ve ilginç mekaniklerin hoş bir yapıyla harmanlandığı bu oyunu ucuz fiyata deneyimleyebilir ve Epic Games’in öne çıkan indirimleri kapsamında 38 Türk Lirası karşılığında satın alabilirsiniz. Uzun bir oyun deneyimine adım atmak ve kendinizi hayatta kalma deneyimine kaptırmak istiyorsanız bu oyuna bir şans verip göz atabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi bu tür oyunlar hayatta kalma oyunlarından hoşlanan ve kendilerini açık dünyaya kaptırmaktan hoşlanan oyunculara hitap ediyor. Dolayısıyla bu yapıyla kendi özelleştirmelerimizi istediğimiz gibi yapıp, kendi plan ve stratejilerimizi oyuna dahil ederek ilerleyebiliyoruz ve oyunun arka planında rastgele bir hikayenin bulunmadığından da söz edebiliriz. Canlı bir dünyanın bizlere aktarıldığı yapımda, adanın her bölgesini gezerken dikkat çekici ortamlar da keşfedebiliyoruz.
 
– Vatandaş Yataklı (16 TL)
 
 
 
İlgi çekici detaylar ve simülasyon unsurlarıyla yer alabileceğimiz yapımda rol yapma içeriklerinin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Bağımsız bir yapım olan bu oyunda hayatta kalmaya çalışan binlerce insanı kurtarmaya ve harap bir uzay istasyonunda yerimizi almaya çalışıyoruz. Hikaye odaklı bir yapıyla bizlere sunulan oyunda bu hikaye aynı zamanda rol yapma prosedürüyle birleşerek bilim kurgu temasıyla bizlere ilgi çekici unsurlar aktarıyor. Burada arkadaşlar edinebilir, kendi geçimimizi sağlamaya çalışabilir, metropol kümelerinin ortasına girebilir ve hangi kümeye yaklaşmak istediğimize bağlı olarak kendi saldırılarımızı yapabiliriz. Üretimde etkileşim kurabileceğimiz, para ödeyebileceğimiz ve hayatta kalabileceğimiz, farklı mekaniklerle karşılaşabileceğimiz birçok unsur var. Bu unsurlarla kendi deneyimimizi özelleştirebilir ve kişiselleştirebiliriz.
Beceri ağacı sistemi ile kendi yetenek ve becerilerimizi daha da güçlendirebilir, aynı zamanda ilginç becerilerle daha fazla güç kazanabiliriz. Üretimde istasyonda ilerleyebilir ve burada yıldızlar arasında geçiş yapabiliriz. Geliştirici gruba göre oyunda ilginç karakterler var ve bu karakterlerle etkileşime geçebiliyoruz ve aynı zamanda burada çeşitli sırları ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her seviyeden karaktere hitap eden yapısıyla oyunda kurtarma ekipleri ile ilerleyerek hackerlar, barmenler, sokak yemeği satıcıları ve daha birçok karakterle burada yerimizi alabiliyoruz.
 
 
Elbette zengin oyun sistemlerine sahip yapımımızda yapabileceğimiz birçok saldırı var ve her oyuncu bu oyun içerisinde ve oyuna özel farklı bir deneyim yaşayabiliyor. Çünkü oyunda hikaye boyunca kendi seçimlerimizi yapabiliyor ve burada kendi yolumuzu belirleyebiliyoruz. Bilim kurgu temalı yapımımızda oyuncular farklı şekillerde ve farklı ortamlarda zar atabiliyor, her döngüde attığımız zarlarla da istasyonda mevcut birçok eylemi gerçekleştirebiliyoruz. Farklı bir oyun tarzıyla gelen ve her kesimden oyuncuya hitap etmeyen bu oyun, yukarıda da belirttiğimiz gibi şu anda 16,50 Türk lirasından satışta ve oldukça ucuz bir fiyatla sunduğu yapıyı beğendiyseniz, bu oyunu oynayabilirsiniz. Tabii ki oyuna bir göz atın ve bir şans verebilirsiniz.
Oyunun ana hikayesinin dışında ek paketler de mevcut. Çıktıktan sonra 3 farklı DLC parçasıyla birlikte gelen bu ürün, bizlere hem eksiksiz bir oyun deneyimi sunuyor hem de bonusların kilidini açabileceğimiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Farklı sınıflardan karakterlerle ilerleyebileceğiniz ve karakterimizin 5 farklı becerisini geliştirebileceğiniz, dayanıklılık, mühendislik ve üretimde daha fazla gelişme sağlayan bir teknoloji ağacı bizlere sunulmaktadır. Her sınıfın altında farklı beceri ve yeteneklere erişebileceğimiz detaylar bulunmaktadır. Ancak burada hayatta kalmaya çalışırken keşif unsurlarını deneyimleyebiliriz.
 
 
Elbette Epic Games hafta sonu indirimleri kapsamında listemizde yer alan ve öne çıkan oyunlar arasında yer alan oyunların dışında daha birçok oyun var. Bu oyunlara göz atabilir, denediğiniz oyunlardan ve ilginizi çeken oyunlardan yorum kısmında bahsedebilirsiniz. Listemiz burada sona eriyor. Her hafta buna benzer çeşitli ilanlarla karşınızda olmayı planlıyoruz. Hem Steam platformunun hem de Epic Games platformunun öne çıkan ve ucuz oyunlarını derleyerek elbette kütüphanenizi genişletebilir ve daha fazla oyuna sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler