Yaşam

Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi’ndeki kurslara yoğun ilgi

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM), 7’den 70’e herkese yönelik sanat, hobi ve yabancı dil kurslarıyla şehrin eğitimine ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Bucalı öğrencilere Liselere Geçiş Sistemi ve Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavları için ders takviyesi sağlayan Aziz Nesin BEM, hizmet içeriğini yeniledi. Mayıs ayı prestijiyle birlikte merkezde her yaştan Bucalı’ya yönelik sanat, hobi ve yabancı dil kursları başladı. Merkezde ağustos ayında Bucalı çocukları çevre konusunda bilinçlendirmek için yetişkin makrome, yetişkin punch nakış, dekoratif ev aksesuarları kursları ve geri dönüşüm atölyesi açılacak. Son başvuru tarihi 31 Temmuz Pazartesi olarak belirlenen kurslar için 0 232 439 10 10 (3535 – 3536) aranarak bilgi alınabileceği belirtildi.

KORECE VE JAPONCA KURSLARI

Yabancı dil kurslarının çeşitliliğini genişletmeye hazırlanan merkezde, İngilizce ve Fransızca’nın yanı sıra Korece ve Japonca dillerinde de eğitim verilecek. Buca Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilecek kursların Eylül ayında başlaması planlanıyor.

TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda öğrencilere ücretsiz LGS tercih danışmanlığı hizmeti veren Aziz Nesin BEM, 24 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri ​​arasında yine ücretsiz YKS Tercih Günleri düzenleyecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-osmaneli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu