Haber

Bahçeli’den yerel seçim açıklaması! Esenyurt’taki cinayetle ilgili ilk açıklama

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

YEREL SEÇİM MESAJI

CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimindeki inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması, gündemin en sıcak konusu haline geldi.

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve MersinBüyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık amacıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler de mutlaka el değiştirip halkın yönetimine geçmelidir.

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024’te kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu sandıkta gizlemenin bedelini ödeyecek.

ESENYURT’TA CİNAYET

Bahçeli, İstanbul Esenyurt’ta bir inhisar bayisinde işlenen cinayetlerle ilgili açıklama yaptı. bahçe, “Esenyurt’ta işlenen alçak bir cinayetle toplumsal yapıya korku salanlar, tedirginliği artıranlar, güven ve barış ortamını karartmaya çalışanlar, siyasetten ve demokrasiden ümit kesen rezil zihniyetten başkası değildir. Suç ve suçluyla mücadele kararlılıkla devam edecek ve bu süreçte kimse hor görülmeyecektir.”söz konusu.

haber-huyuk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu