Yaşam

FOX Ekranlarının Sevilen Dizisi The Hitman’s Son Sezon Final Tarihi Belli Oldu

Son olarak FOX ekranlarının tez yapımı Tetikçinin Son’u için yeni dönem kararı alındı. Yeni yayın döneminde FOX’ta yayınlanmaya devam edecek olan Tetikçininoğulları’nın dönem final tarihi belli oldu.

FOX ekranlarında yayınlanan Nişancının Oğlu dizisi her yeni bölümüyle heyecanı bir üst seviyeye taşıyor.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un iki eski dost ve sonradan düşman olan Korkmaz ve İskender’i canlandırdığı dizi, oyuncu kadrosunun yanı sıra senaryosuyla da beğeni topluyor.

Yıllardır kayıp olan oğlu Metin’i arayan Korkmaz, İskender’in oğlu Yiğit’in katili olarak Metin’in karşısına çıkınca izleyenleri ekrana kilitleyen diziden beklenen haber geldi. İki arkadaşın düşman olduğu dizide bölüm doruk noktasına ulaştı.

Yayın hayatına büyük umutlarla başlasa da reytinglerinin düşük olması nedeniyle final yapma kararı alan dizide ortalarda yer almayan Tetikçininoğulları sonunda sevindirici bir haber geldi ve dizinin 2019 yılında ekranlarda olacağı açıklandı. yeni yayın dönemi

6 Haziran’da ekrana gelecek olan 8. bölümüyle sezon finali yapmaya karar veren Tetikçinin Son, yeni bölümleriyle Eylül ayında FOX’ta olacak.

Bakalım Shooter’s Son dönem final bölümünde neler olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu