Ekonomi

“Güzellik Fuarı” Fuarı İzmir’de kapılarını açtı

Fuarlar şehri İzmir, Start Beauty İzmir Expo İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Fuar İzmir’de 27-29 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında birçok etkinlik ve çalıştay gerçekleştirilecek.

Start Beauty İzmir Expo Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İzmir Kuaför Estetiği Kozmetik Güzellik Fuarı, Fuar İzmir C Salonu’nda düzenlenen törenle kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özuslu, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Çet, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Lideri Musa Açılışa Öztürk, daire temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. .

Açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, büyük cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği “İzmir’i fuarlar ve kongreler şehri yapma” misyonunu yerine getirmek için aralıksız çalıştıklarını vurguladı. Özuslu, “İzmir Fuarı da bu çabanın bir ürünü. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla düzenlediği Fuar İzmir’de yılda 30’un üzerinde fuar düzenliyoruz. Aynı anda 3 fuar yaptığımız zamanlar oluyor. “Bu tesisin bu anlamda hizmet vermesi, üreticimizin, esnafımızın, tüccarımızın, ihracatçımızın dünyayla entegre olmasını sağlıyor” dedi.

 

105 firma katılıyor

Türkiye’nin birçok ilinden toplam 105 firmanın katıldığı fuarda, yeni teknolojik cihazlar, yeni ürünler, güzellik ve bakım bölümündeki profesyonel markalar, dünyadaki en son güzellik trendleri ve ekipmanları ziyaretçilere tanıtılacak, saç kesiminden makyaja kadar pek çok alanda etkinlik, atölye ve gösteriler gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçilerin ilgisini çeken fuar, ilk iki gün 10.30-19.30, üçüncü gün ise 10.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu