Haber

Koca Çadırda İftar Sofrasına Misafir Oldu

Kartepe’de 10 yıl görev yaptıktan sonra memleketine dönen Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Hatay’ın Akçaova Köyü Muhtarı Cuma Alabaş ve ailesinin davetini geri çevirmeyerek iftarın konuğu oldu. tablolar.

 

 

11 ilimizi etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden çalışmalar sürüyor. Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman da depremzedelerin yanında olmak ve ramazan yardımlarını bizzat ulaştırmak için Hatay Defne ve köylerini ziyaret etti.

 

HATAY KÖYLERİNE RAMAZAN YARDIMI

Başkan Kocaman, grubuyla birlikte Hatay’ın Çökek ve Akçaova Köylerinde depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin istek ve taleplerini dinleyen Önder Kocaman eşliğinde hazırlanan yardım kolileri köylülerin evlerine dağıtıldı. Önder Kocaman, “Deprem mağdurlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek için; Dayanışmanın simgesi Ramazan ayında acılarımızı paylaşmaya, birbirimize merhem olmaya geldik.”

 

İftar Bereketi ve Paylaşma

Defne ve köylerde incelemelerde bulunan Önder Kocaman, Kartepe’de 10 yıl Uzman Çavuş olarak görev yapan Hataylı Akçaova Köyü Muhtarı Cuma Alabaş ve ailesinin iftar davetlerini kırmadı. Alabaş ailesiyle birlikte orucunu açan Önder Kocaman, “Deprem hepimizi derinden etkiledi. Depremden bu yana her zaman olduğu gibi dayanışma ve kardeşliğin en güzel örneğini gösterdik. Bugün Kartepe’de görev yapan ve şu anda memleketinde Akçaova Köyü Muhtarı olarak görev yapan Cuma Alabaş bizleri iftarda ağırladı; Bu güzel sofranın bereketini hep birlikte paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu