Haber

Meteoroloji’den birçok il için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre yurdun çok bulutlu ve parçalı bulutlu, doğusu Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu (Sivas ve Karaman hariç) , Batı Karadeniz bölgesi. Kentin batısının Balıkesir çevreleri ile Karaman’ın batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Ege’de (İzmir’in iç ve kuzeyi, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar’ın iç ve kuzeyi, Muğla’nın içleri), Kırıkkale çevresi, Ankara’nın güneyi ve Balıkesir’in güneyi, Bursa ve Bilecik illerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış. Beklemek.

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde ise 2 ila 4 derece artacağı iddia ediliyor.

KUVVETLİ YAĞMUR UYARISI

İç Ege (İzmir’in iç ve kuzeyi, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Muğla’nın içleri), Kırıkkale çevresi ve Ankara’nın güneyi, Balıkesir’in güneyinde, Bursa ve Bilecik illerinde (21). -50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor, bu nedenle yağış sırasında sel, sel, yıldırım, yerel dolu ve kuvvetli rüzgar gibi aksiliklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ve Balıkesir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bursa’nın güney kesimleri, Bilecik ve Balıkesir’de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BİLECİK °C, 28°C Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların özellikle yerel olmak üzere güney ilçelerde kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 30°C Modül ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 24°C Parçalı bulutlu

SAKARYA °C, 28°C Parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği iddia ediliyor. Yağışların yerel olarak (İzmir iç ve kuzey kesimleri, Manisa, Aydın, Kütahya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Muğla içleri) kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların özellikle yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ °C, 29°C Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların özellikle yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 28°C Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ve doğu kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 27°C Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Burdur çevreleri ile Antalya’nın batısı ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden sonra iç kesimler sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 28°C Orta ve az bulutlu, parçalı ve çok bulutlu, batı ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

K.MARAŞ °C, 37°C Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden sonra iç kesimler sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde (Sivas ve Karaman hariç) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra özellikle Kırıkkale çevresi ve Ankara’nın güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA °C, 28°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların güney kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 29°C Orta ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA °C, 28°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

YOZGAT °C, 27°C Orta ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 28°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE °C, 29°C Orta ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU °C, 28°C Modül bulutlu

ZONGULDAK °C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

RİZE °C, 24°C Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 23°C Parçalı ve az bulutlu

TOKAT °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 23°C Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği iddia ediliyor.

ERZURUM °C, 25°C Parçalı ve az bulutlu

IĞDIR °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

SARS °C, 24°C Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 35°C Modül ve az bulutlu

GAZİANTEP °C, 36°C Parçalı ve az bulutlu

SİİRT °C, 34°C Parçalı ve az bulutlu

ŞANLIURFA °C, 37°C Orta ve az bulutlu

haber-gulyali.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu