Haber

Real Madrid, 2024’te Transfer Olacak Brezilyalı Harika Çocuk Endirck’e Servet Ödeyecek

Real Madrid, kulübü Palmeiras’a 72 milyon Euro vererek 16 yaşındaki Brezilyalı yıldız Endrick ile kadrosuna katılmaya hazırlanıyor. Daha önce 18 yaşında Vinicius Junior ve Rodrygo’yu renklerine bağlayan Real Madrid, yaş grubunun en yetenekli futbolcusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dünyanın yakından izlediği Endrick’i yakından tanıyalım.

2006 doğumlu Endirck, bu sezon Brezilya Ligi’nde çıktığı 7 maçta 3 gol kaydetti ve tüm dünyaya Yeni Pele olarak tanıtıldı.

PSG, Chelsea ve Barcelona gibi dünya devlerinin de ilgisini çeken Wonderkid’in Real Madrid’i tercih edeceği söyleniyor.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Real Madrid’in Palmeiras’a 72 milyon euro ödeyeceğini ve transferin Temmuz 2024’te sona ereceğini açıkladı.

Kylian Mbappe’nin transferde geç kalması ve Erling Haaland’ın Manchester City’yi tercih etmesi sonrası Real Madrid’in genç yetenekleri bir an olsun yavaşlatmaya niyeti yok.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen Instagram’da 1.9 milyon takipçiye ulaştı. Seyirciler onu lig maçında sadece 7 kez izledi ve büyülendi.

Endirck’in boyu 1,73 cm’dir. Her iki kanatta ve forvet pozisyonunda oynayabiliyor. En dikkate değer özellikleri, top sürme yeteneği, soğukkanlılığı ve son vuruş becerisidir.

Haaland’ın 16 yaşında 100 bin Euro’ya Molde’ye transfer olduğu düşünüldüğünde Endirck, futbol dünyasında yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

Endrick’in görüntüleri şimdiden yüzbinlerce kişi tarafından görüntülendi. İzleyin ve yorumunuzu bizimle paylaşın ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu