Yaşam

Seren Serengil’in ortaya attığı iddialara isyan eden Hadise’ye Seda Bakan’dan destek

Seren Serengil, bir kere daha Hadise ve Reza Zarrab ortasında bir münasebet olduğunu ve elindeki dokümanları yayınlayacağını söyledi. Tezin ardındanAile ve Toplumsal Siyasetler Bakanlığı ve RTÜK’ü etiketleyip “Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum” diyerek isyan etti.

SEDA BAKAN’DAN DESTEK

Hadise’nin açıklamalarının ardından yakın arkadaşı oyuncu Seda Bakan’dan dayanak gecikmedi. Instagram hesabından Hadise’nin paylaşımını yayınlayan Bakan, “Üzülme canım Hadise’m. Sen yeterli oldu, her şey yoluna girer” sözlerini kullandı.

SERENGİL: ELİMDE HADİSE VE REZA’YLA İLGİLİ BELGELER VAR

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, Hadise ile Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’ın uzun vakittir aşk yaşadığını sav etti. İkilinin uzun müddettir yasak aşk yaşadığını ileri süren Serengil, bugünkü canlı yayında ikiliyle ilgili dokümanları sunacağını söyledi.

HADİSE, HAKKINDAKİ SAVLARA İSYAN ETTİ

Seren Serengil’in sözlerinin ardından Instagram hesabında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK’ü etiketleyerek paylaşım yapan Hadise, şu tabirleri kullandı: “Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm bayanlara; Susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım. Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete daima güvenirim. Fakat bu sefer söyleyeceklerim var! Müzikle memnun olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir beşerim. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, müziklerimi söylemeye devam edeceğim. Mesleğim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi lakin ben daima sustum. Asla polemiğe girmedim.”

“TACİZ VE TEHDİT EDİLİYORUM”

“Ben her şeyden evvel bir bayanım, bir beşerim. Ben bir buçuk yıldır bir küme tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara nazaran kaç defa gebe kaldım, kaç kez kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz tabibinden çıkarken bana tekrar kürtaj yaptırmıştır dedi bu küme. Bu insanlara nazaran metres oldum, bu insanlara nazaran bel altı ne geliyorsa aklınıza birçoklarına maruz kaldım. Bu beşerler tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. İnsan diyorum ancak insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları. Ben onlara ilişkin bir materyal değilim, ben bir beşerim. Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu beşerler. Şantaj, tehdit… Ben Hadise’yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık buradan tüm bayanlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma tecavüz!”

“SİZ KİMSİNİZ ALLAH MISINIZ?”

“Hiçbir bayan ünlü ya da ünsüz bu formda tehdit edilemez, hiç kimseye bu türlü bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Yalnızca kendim için değil, benim üzere tıpkı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan bayanlar ve bayan meslektaşlarım için savaşacağım. Siz kimsiniz? Allah mısınız? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok! Buradan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum. Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde gören programların katiyetle denetim altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değildir. Hürmetlerimle.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu