İş

THY’ye “Uluslararası İş Güvenliği Ödülü”

THY’den yapılan açıklamaya göre, iş sağlığı ve güvenliği alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan BSC Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri, bağımsız jüri üyelerinin 44 farklı ülkeden 1000’e yakın kurumu değerlendirmesinin ardından sahiplerini buldu.

THY Teknik AŞ, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önleme konusundaki yaklaşımı ve çalışanlarının psikolojisine verdiği değer ile geçen yıl bu ödülü almaya hak kazanmıştı.

“Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Teknik AŞ Genel Müdürü Mikail Akbulut, şirketin ödüle layık görülmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yaklaşık 10 bin kişiden oluşan ailelerinin her bir ferdinin kendisine göre farklı bir fiyatı olduğunu kaydeden, “İşyerlerimizde onların sağlığını korumak ve memnuniyetlerini artırmak en büyük önceliğimizdir. Bu ödül bize büyük ailemiz için attığımız adımların ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Çalışma arkadaşlarımızın çalışan deneyimini iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. şirketimizin yükselen başarı grafiğinde önemli katkıları olan kişilerdir.”ifadeleri kullandı.

Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’ndaki tesislerinde 56 uçağa birebir bakım hizmeti veren THY Teknik AŞ, şirket bünyesinde farkındalık faaliyetleri, sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği yaklaşımı ile faaliyetlerini sürdürüyor. “sıfır iş kazası”amacını gerçekleştirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu