Haber

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor’da ilk cumhurbaşkanı adayı oldu

Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, 2011 yılında alınan olağanüstü genel kurul kararının ardından görevinden istifa etti. Ağaoğlu’nun istifasının ardından misyonun vekili olan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı’nın istifa kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurdu.

“2018 YILINDA GÜÇLÜ VE ZOR BİR SEYAHAT GEÇİRİYORUZ”

Ahmet Ağaoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Doğan, “Tam 5 yıl önce, Nisan 2018’de, Başkanımız Sayın Ağaoğlu ve yönetim kurulumuzla birlikte zorlu ve meşakkatli bir yolculuğa çıktık. Sizlerin de desteğiyle çok güzel şeyler yazdık. Bu yolculukta keyifli hikayeler ve hepsinde biri şampiyonluk olmak üzere, birbirine değer 4 kupa koyduk” dedi.

“İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ”

Takımın içinde bulunduğu durumu değerlendiren Doğan, “Üzülerek söylüyorum ki bu dönemde işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef. Yaşanan mutsuzlukların temelinde benim de sorumluluğum olduğunu bilmeliyim. Hem saha içinde hem de saha dışında daha sağlıklı kararlar vermemiz gerekiyordu.Elbette bunu düzeltebileceğimize dair ümidimiz, inancımız, bilgimiz, tecrübemiz, özgüvenimiz ve inancımız var. Camiamızın en ufak bir şüphesi olmasın çünkü düzelteceğiz birlikte daha hoş hikayeler yazın.” dedi.

“HİÇBİR ŞEYDEN KAÇINMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Ertuğrul Doğan, “Artık yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma zamanı. Sevdiğim Trabzonspor’un başkan adayı olduğumu sizlerle ailemle paylaşıyorum. çatısı altında olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Veriyorum.” söz konusu.

guzelyurthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu