Haber

Okmeydanı’nda motosikletli çete mahalleyi silahla rahatsız etti

Okmeydanı’nda birbirlerine ateş açan motosiklet çetesi mahallede huzur bırakmadı. Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri, mahalleye silah sesleriyle seslenen, ev ve araçlara zarar veren çeteyi yüzlerce saatlik görüntüleri inceleyerek çökertti. Çetenin plakasız motosiklet ve kask kullanarak kendilerini gizlemeye çalıştığı ortaya çıkarken, saldırganlardan birinin ateş açtığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Beyoğlu Okmeydanı ilçesine bağlı Piyelapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede bir süre önce plakasız ve kasksız motosiklet kullanan iki düşman çete birbirlerine silahlı baskın düzenledi. İlçe sokaklarına her zaman gece saatlerinde yapılan baskınlarda ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak çok sayıda ev ve araçta kurşun isabet etmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Saldırganlardan birinin ateş açtığı anlar kameraya yansıdı.

Mahallede huzur bırakmadılar.

Yaşanan son olayın ardından şikâyetlerin artması üzerine Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü polisi düğmeye bastı. Olayların yaşandığı sokaklardaki kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganların olayları motosiklet ve kask kullanarak gerçekleştirdiğini belirledi. Ancak yüzlerini gizleyen çete üyelerinin kimliklerini tespit etmek için yüzlerce saat süren görüntüleri inceleyen Beyoğlu Asayiş Polisi, saldırganların kimliğini tespit etti.

Beyoğlu Asayiş polisi saldırganları yakaladı

Saldırganların 1 sabıka kaydı bulunan Veysi B. (21), 2 kabahat kaydı bulunan Ozan A. (19) ve 14 sabıka kaydı bulunan Yiğit Eren C. (20) olduğunun belirlenmesinin ardından, şahısları gözaltına alındı. konutlara baskın düzenlendi. Baskınlarda Ozan A. ile Veysi B. yakalandı. Ozan A.’nın evinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ve balistik yelek ele geçirildi.

Birbirlerine ateş açanlar tutuklandı

Gözaltına alınan Ozan A. ve Veysi B.’nin polis merkezinde ifadesi alınarak cezai işlemleri başlatıldı. Adliyeye sevk edilen Ozan A. ve Veysi B., “genel güvenliği kasten tehlikeye sokma” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu